oppland napisał:
Wacek1 napisał:
nastepny cenzor - jak nie pasuje czyjas opinia, to najlepiej te osobe usunac, zamiast prowadzic spor na argumenty.
Najpierw Jaste, potem innych.. a na koncu zostana ci prawomyslni.(...Ci na stale z rodzina
)
Wacek...nie wrzucaj wszystkich do jednego worka
nie wszyscy co zostaja tu na stałe musza się zgadzać z osoba,której przeszkadza Jasta
mnie on nie przeszkadza i nie przeszkadzał a gdyby nawet to nie będe się osmieszac jakimiś petycjami do moderatora,bo i dlaczego?
nie mam pojęcia czemu ta osoba chce tak zrobić,ale wydaję mi się,że jest słaba psychicznie
skoro nie potrafi znalezć innego rozwiązania tylko jakies bełkoty wypisuje na forum na jego temat...pytanie do ciebie Majka- czy ty nie potrafisz znalezć innego rozwiązania?a co zrobisz jak moderator mimo twojej prosby tego nie zrobi?gdzie skierujesz klage?...uwazaj,zeby ktos tego samego nie napisał do moderatora o Tobie...
znajde kogos kto mu konto usunie
ale na wasze glowki to za duzo chyba ...
Wacek1 napisał:
nastepny cenzor - jak nie pasuje czyjas opinia, to najlepiej te osobe usunac, zamiast prowadzic spor na argumenty.
Najpierw Jaste, potem innych.. a na koncu zostana ci prawomyslni.(...Ci na stale z rodzina

Wacek...nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

znajde kogos kto mu konto usunie